Minecraft nieuws Overig Server Nieuws ServerNieuws2 

Website stopt, server blijft!

Website www.checkpointx.nl stopt eind februari…
We gaan stoppen met deze website, we hebben een kleine maar vaste kern spelers die elkaar ook op andere wijze weet te vinden en deze website voegt eigenlijk niet veel toe. Daarnaast kost het goed onderhouden van een site ook veel tijd en die stop ik liever in andere dingen.

…Maar de server play.cpx.nu blijft!!!
De server blijft natuurlijk wel gewoon bestaan, er speelt een kleine groep vaste spelers op en die kunnen gewoon blijven spelen. Ik heb vandaag de server nog ge-upgrade naar 1.12.2 zodat we weer de laatste nieuwe versie draaien. Voor de volgende versie van Minecraft (waarschijnlijk 1.13) moet ik wel een flinke upgrade van de server doen. Ik zal tegen die tijd kijken hoe we dat gaan doen. Zelf kijk ik erg uit naar de aquatics update (waarschijnlijk minecraft 1.14) en denk dat ik dan ook zelf weer wat actiever ga spelen.

gr. Checkpointx.

Dynmap
Voor mensen die de dynmap willen gebruiken, graag dit adres bookmarken:

Related posts